Antena 3 CNN Actualitate Cluj. Expoziţia ?Nuntă la palat? şi-a deschis porţile

Cluj. Expoziţia ?Nuntă la palat? şi-a deschis porţile

Cluj. Expoziţia ?Nuntă la palat? şi-a deschis porţile
02 Feb 2008   •   12:41

Orice nuntă în anul 2008 trebuie să fie caracterizată de eleganţă, stil şi rafinament. Expoziţia ?Nuntă la palat? şi-a deschis sâmbătă porţile la Muzeul de Arta din Cluj. Peste 70 de firme specializate în organizarea de nunţi îi aşteaptă pe viitorii miri cu oferte extrem de tentante. Expoziţia de la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca îşi propune să aducă un suflu nou în ceea înseamnă organizarea unei nunţi.

Pe lângă cei 70 de expozanţi, prezentări ale celor mai noi colecţii de rochii de mireasă şi aranjamente unicat, târgul îşi propune să dea mai mult rafinament tuturor nunţilor din acest an. ?Se poartă foarte mult lux, eleganţă, buchete asortate cu bijuterii Swarowski, cristale cu pene, o noutate sunt rochiile tip spaniel, cu multe voaluri?, declara Anca Gădălean, organizatorul unui astfel de eveniment. Vizitatorii au fost încântaţi de ceea ce au găsit la târg.

La expozitia pentru mirese de la Muzeul de Artă din Cluj am găsit rochia mult visată şi chiar buchetul ideal. Mai am nevoie doar de un mire şi bineinţeles de acte. Expoziţia de la Muzeul de Artă va fi deschisă până duminică.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close