Antena 3 CNN Actualitate CLIPE DE GROAZĂ pentru pacienţii de la spitalul din Segarcea

CLIPE DE GROAZĂ pentru pacienţii de la spitalul din Segarcea

foc.jpg
02 Ian 2015   •   08:01
A fost panică la spitalul din Segarcea. Un incendiu puternic ar fi putut produce o tragedie. Copiii şi bolnavii internaţi aici au fost evacuaţi după ce angajaţii au simţit un miros puternic de fum. 
 
Se pare că focul a pornit de la scânteile produse de doi muncitori care sudau în subsolul clădirii. Din fericire, pompierii au ajuns într-un timp foarte scurt, înainte ca focul să se extindă la clădirea spitalului.
 
Flăcările au pornit din subsolul clădirii, într-o anexă în care erau depozitate documentele spitalului şi au mistuit toate birourile. Angajaţii spitalului au observat fumul puternic care a cuprins şi etajele superioare ale clădirii şi au evacuat copiii şi pacienţii internaţi.
 
Angajaţii spitalului spun că focul a pornit din cauza unor muncitori care sudau în magazia de la subsol. Scânteile au ajuns la documentele de pe birouri, care s-au aprins imediat.
 
Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă şi la clădirea spitalului, iar nimeni nu a fost rănit. Pompierii şi poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cauza izbucnirii incendiului. 
 

×
Subiecte în articol: pacienti spital pacienti cladire pompieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close