Antena 3 CNN Actualitate Class One Romanian Powerboat, aproape de start. Şeicul Qatar-ului speră la un loc pe podium

Class One Romanian Powerboat, aproape de start. Şeicul Qatar-ului speră la un loc pe podium

Class One Romanian Powerboat, aproape de start. Şeicul Qatar-ului speră la un loc pe podium
29 Aug 2008   •   19:37

Class One Romanian Powerboat şi-a deschis vineri porţile. Bărcile cu mii de cai putere au ieşit pe apă iar mecanicii au tras primele concluzii. Piloţii şi-au încercat şi ei pentru prima oară bolizii pe lacul Siutghiol, din Mamaia. Anul acesta, două mari echipe se luptă pentru podiumul de la Constanţa: Victory Team, echipa care a ocupat anul trecut primele două locuri în clasament, şi echipa Qatar-ului care, în ultimul an, a investit enorm de mult în echipamentele tehnice.

Qatar Team este, şi în acest an, cea mai numeroasă echipă prezentă la Romanian Class One Powerboat. 100 de ingineri şi mecanici lucrează, de două zile, în staff-ul vedetei concursului, şeicul din Qatar.

“Sperăm că vom avea o prestaţie mult mai bună decât a celorlalţi. Atât de bună încât să ajungem pe podium”, a declarat şeicul Hassan Al Thani. Toate problemele tehnice au fost rezolvate, aşa că bărcile sunt gata de start.

Pe de altă parte, campionii mondiali, Victory Team, par mai liniştiţi. Vor intra pe apa de la Siutghiol cu două barci. În această după-amiază, bărcile au făcut primul antrenament oficial. Sâmbătă urmează calificările pentru cursa de duminică, care va fi transmisă în direct de Antena 1.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close