Antena 3 CNN Actualitate CJ a Senatului va răspunde luni cererii de urmărire penale în cazul Paul Păcuraru

CJ a Senatului va răspunde luni cererii de urmărire penale în cazul Paul Păcuraru

CJ a Senatului va răspunde luni cererii de urmărire penale în cazul Paul Păcuraru
14 Mai 2008   •   09:13

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, este cercetat într-un dosar de corupţie, iar comisia juridică a Senatului a discutat miercuri cererea de aviz pentru urmărirea sa penală. Ministrul muncii este acuzat că ar fi intervenit pentru angajarea unei persoane la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, la rugămintea preşedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega. Pentru acest serviciu el ar fi primit mită.

La finalul şedinţei comisiei juridice, Norica Nicolai a declarat că dosarul Păcuraru a fost analizat, dar că o decizie nu poate fi luată decât în plenul şedinţei de luni. "Aşteptăm şi ceilalţi colegi care nu au apucat să studieze acest dosar. Mulţi sunt angrenaţi în campanii electorale, dar luni i-am rugat pe toţi cei 11 membri să se prezinte la serviciu pentru a lua decizii în aceste dosar", a declarat Norica Nicolai.

Decizia în acest caz va fi luată înaintea cazului Sereş, a mai spus ea. Ministrul Păcuraru este acuzat de procurori că, drept contraserviciu, i-a cerut lui Dan Ilie Morega să intervină la directorii Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi ai complexelor Turceni şi Rovinari, să-i facă un favor fiului său. Păcuraru a infirmat toate acuzaţiile care îi sunt aduse.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close