Antena 3 CNN Actualitate Cititorii Antena3.ro despre eliminarea tichetelor de masă: Cum să mai trăim bine?

Cititorii Antena3.ro despre eliminarea tichetelor de masă: Cum să mai trăim bine?

Cititorii Antena3.ro despre eliminarea tichetelor de masă: Cum să mai trăim bine?
18 Sep 2007   •   13:11

Anunţul că Ministerul Muncii va propune Guvernului să nu mai dea tichete de masă bugetarilor a stârnit reacţii vehemente. Cititorii Antena3.ro au transmis pe site numeroase mesaje referitoare la această propunere, justificată de ministrul Paul Păcuraru prin nevoia de menţinere a cheltuielilor bugetare la un nivel care să permită respectarea angajamentelor interne şi internaţionale.

?Cum să mai trăim bine??, se întreabă unul dintre cititorii Antena3.ro.
Sorin oferă şi o explicaţie pentru retragerea tichetelor de masă - ?Când spunea Băsescu că nu aveţi de unde să măriţi pensiile, ziceaţi că minte. Şi acum cu neruşinare tăiaţi din drepturile salariaţilor. De ce nu reduceţi salariile Guvernului şi a Parlamentului cu 75% (că şi aşa nu staţi voi în salarii) sau munciţi pe gratis, că afacerile oricum vă merg din plin?.

Aceeaşi părere este susţinută şi de Vlad - ?păi de unde să crească pensiile alea? Evident că fiind mai mulţi pensionari, dă mult mai bine să creşti pensiile, că tot vin alegerile peste noi?.

Alien ? ?Ei nu mint. Guvernanţii sunt sinceri, capabili şi cinstiţi! Economia duduie, PIB-ul creşte, toţi o ducem bine! La Moliceanu nici nu era secetă, la Nicolăescu medicina e brici, învăţământul e minunat, agricultura străluceşte... Hoţi!?

Un alt cititor spune - ?de ce în alte ţări nu există aşa ceva???? Nu o să muriţi de foame dacă vă mai luaţi încă un serviciu?.

Surse ministeriale au declarat agenţiei Mediafax că eliminarea tichetelor de masă va fi prezentată Guvernului sub forma unei ordonanţe de urgenţă. Potrivit aceloraşi surse, proiectul a fost deja avizat de ministrul Economiei şi Finanţelor şi de cel al Justiţiei.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close