Antena 3 CNN Actualitate Circulația navală pe canalul Sulina, suspendată din cauza condițiilor meteo

Circulația navală pe canalul Sulina, suspendată din cauza condițiilor meteo

zapada rau.jpg
Foto: Freeimages
17 Ian 2016   •   12:02

Circulația navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată, din cauza condițiilor hidrometeorologice de pe Marea Neagră, viscolul creând dificultăți în traficul naval de pe brațul Chilia al Dunării.

Potrivit deciziei luate de Administrația Fluvială a Dunării de Jos din Galați, până la îmbunătățirea condițiilor hidrometeorologice, nicio navă care tranzitează canalul Sulina sau care se află pe Marea Neagră nu-și mai poate continua drumul, vasele fiind ancorate în momentul de față în locuri de siguranță.

Circulația navelor de călători între municipiul Tulcea și localitățile din Delta Dunării s-a desfășurat duminică potrivit graficului, cursa dintre Tulcea și Periprava, localitate situată la extremitatea fluvială a Deltei românești, efectuându-se în condiții deosebite.

''La Ismail (localitate aflată pe malul ucrainean al Dunării — n.r.), trei barje au fost răspândite pe Dunăre cel mai probabil din cauza vântului puternic, iar nava noastră a reușit să se strecoare printre ele fără probleme'', a declarat pentru Agerpres directorul societății Navrom Delta SA, Nicolae Chichi.

Județul Tulcea este sub cod portocaliu de ninsori și viscol începând de sâmbătă noaptea până la sfârșitul zilei de duminică.

×
Subiecte în articol: sulina Dunare ninsoare viscol zapada
Parteneri
x close