Antena 3 CNN Actualitate Circ cu mascați după nunta cu 350 de invitați. Avocatul mirelui: ”Legea va trebui aplicată”

Circ cu mascați după nunta cu 350 de invitați. Avocatul mirelui: ”Legea va trebui aplicată”

Răzvan Doseanu, avocatul mirelui care a organizat nunta cu 350 de persoane, spune că e regretabil ce s-a întâmplat acolo.

o_1ekpcvudg2d2142ps944eopljb.jpg
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    16 Oct 2020   •   22:25

La nunta cu peste 350 de invitați de la Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliției, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal. Răzvan Doseanu, avocatul mirelui, spune că e regretabil ce s-a întâmplat acolo.

”Familia a înțeles să coopereze cu autoritățile. Legea va trebui aplicată și o să vedem în ce măsură s-au încălcat dispozițiile legale și cine răspunde. Va fi interesant de văzut cine le-a încălcat, organizatorii, cei de la sala de evenimente...părinții.

Ar fi interesant să cereți un punct de vedere în ultima lună în Oradea câte nunți similare s-au organizat, inclusiv cu niște persoane celebre din București, câți invitați au fost și dacă s-a intervenit similar”, a spus avocatul Răzvan Doseanu, vineri seară, la Exces de putere.

Avocatul mirelui: Cred că aceeași unitate de măsură ar trebui aplicată în toate cazurile similare

Întrebat de ce crede că a fost dat ca exemplu acest eveniment, avocatul a spus: ”Cred că dă bine în contextul actual de a închide toate sălile de nunți, toate evenimentele”.

Dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Vă amintim că au fost percheziţii la familiile din Oradea care au organizat nunta cu 350 de persoane, întrucât acestea ar fi refuzat să dea autorităţilor lista de invitaţi.

Nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, iar mireasa a fost confirmată, marţi, cu infecţie COVID-19.
 

×
Subiecte în articol: Răzvan Doseanu nunta Bihor
Parteneri
x close