Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu îl cheamă pe Nicușor Dan la discuții, din cauza problemelor cu apa caldă din București: „E o situație gravă”

Ciolacu îl cheamă pe Nicușor Dan la discuții, din cauza problemelor cu apa caldă din București: „E o situație gravă”

Marcel Ciolacu, Nicu?or Dan
Marcel Ciolacu și Nicușor Dan. Foto: Hepta
de Ioana Coman    |    28 Aug 2024   •   11:27

Premierul Marcel Ciolacu l-a sunat, miercuri, pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru a discuta despre problemele grave la rețeaua de termoficare din oraș.

„Văd că în București este o situație gravă cu rețeaua de termoficare. Jumătate din oraș nu are apă caldă. Astăzi de dimineață am vorbit cu domnul primar Nicușor Dan și am convenit, împreună și cu ministrul Energiei, ca în perioada următoare să avem întâlniri pentru a găsi soluțiile cele mai bune pentru a debloca acest lucru”, a afirmat premierul, miercuri, în ședința de guvern.

Potrivit acestuia, „când e vorba de viața oamenilor, trebuie să colaborăm”.

„Nu contează culoarea politică, iar pasarea răspunderii sigur nu le va aduce bucureștenilor apa caldă”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Până la 1 septembrie, peste 1.600 de blocuri din București rămân fără apă caldă din cauza lucrărilor de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice, în zone din sectoarele 1, 2, 3 şi 6. 

De asemenea, marți a avut loc o avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica București, a transmis ELCEN. Au fost afectate Sectoarele 2, 3 și 4.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close