Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu, despre lucrările la Magistrala 6 de metrou: „Nu va fi ca pe Valea Oltului, dar se va crea un disconfort în trafic”

Ciolacu, despre lucrările la Magistrala 6 de metrou: „Nu va fi ca pe Valea Oltului, dar se va crea un disconfort în trafic”

marcel ciolacu
Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut joi o vizită pe șantierul Magistralei 6 de metrou. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
de Bianca Chirilă    |    29 Aug 2024   •   12:37

Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut joi o vizită pe șantierul Magistralei 6 de metrou, linia care leagă Bucureștiul de Aeroportul Internațional Henri Coandă, pentru a verifica stadiul lucrărilor. El a declarat că „vor fi asigurate toate investițiile în infrastructura mare” și că urmează să aibă o discuție cu ministrul de Interne și cu primarul Capitalei pentru a găsi soluții în ceea ce privește traficul din București, care va fi afectat din cauza lucrărilor.

„Știu breaking news-urile cu deficite. Vom asigura în continuare ca și prioritate toate investițiile în infrastructura mare. Vom negocia la Bruxelles cum rezolvăm cu deficitul. Toate țările mari au dezvoltat infrastructura având deficite mai mari pe o perioadă limitată de timp. Acest lucru l-am discutat și negociat și cu președinta Comisiei Europene”, a declarat Ciolacu.

Premierul a adăugat că va avea o discuție cu ministrul de Interne și primarul Capitalei, pentru a găsi soluții în ceea ce privește traficul.

„Voi avea o discuție și cu ministrul de Interne și cu primarul Capitalei, pentru că nu va fi ca pe Valea Oltului, dar se va crea un disconfort în trafic, astfel încât împreună, Guvernul și Primăria Generală, să găsim cele mai bune soluții în ceea ce privește restricționările de trafic, mai ales că știm că pe 9 septembrie încep școlile. Avem timp la dispoziție să avem toate aceste discuții și să ne coordonăm”, a mai afirmat prim-ministrul.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close