Antena 3 CNN Actualitate Cine este denunţătorul în cel de-al cincilea dosar deschis de DNA pe numele lui Sebastian Ghiţă

Cine este denunţătorul în cel de-al cincilea dosar deschis de DNA pe numele lui Sebastian Ghiţă

o_1ba6r5jd0qd41d4l1u3a12g71i8k8.jpg
02 Mar 2017   •   08:26

Printre firmele cărora Sebastian Ghiţă le-a cerut bani în schimbul intervenţiei pe lângă autorităţi publice pentru buna derulare a contractelor s-ar număra UTI, care a câştigat licitaţia pentru dosarul electronic de sănătate, dar şi asocierea dintre Telekom România Communications (fosta Romtelecon) cu firmele Bull România, Expert One Research, Deloitte şi Insoft Development & Consulting.

Aceste societăţi au câştigat contractul ce are ca obiect ”Cadru Instituţional Modular de procesare a informaţiei vehiculate prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Mediu”. Numele acestor contracte apar în referatul cu propunere de arestare preventivă formulat de DNA în cel mai nou dosar în care Ghiţă este cercetat, scrie news.ro.

Denunţurile în cel de-al cincilea dosar al lui Senastian Ghiţă au fost făcute, potrivit Flux 24.ro, de Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI.

Tot Urdăreanu a fost cel care a reclamat procurorilor DNA că fostul lider PNL Ludovic Orban i-ar fi cerut bani pentru campania electorală, denunţul determinându-l pe liberal să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close