Antena 3 CNN Actualitate Cine este Elena, frumoasa soție a lui Ianis Hagi

Cine este Elena, frumoasa soție a lui Ianis Hagi

elena sotia lui iahnis hagi instagram
Cine este Elena, soția lui Ianis Hagi. Sursa foto: Instagram /ianishagi
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2024   •   12:35

Dacă pe Ianis Hagi îl cunoaște o țară întreagă, despre mireasa lui nu se cunosc prea multe. Soția lui Ianis Hagi vine dintr-o familie prosperă, iar părinţii ei sunt extrem de mândri de fiica lor.

„Elena este un om minunat elena e o fată foarte organizată.Nu vreau să sune a laudă, dar e o față muncitoare e o fată perseverentă, organizată. Elena a terminat liceul Mircea cel Bătrân, după care a termină 2 facultăți de Relații Internaționale și Drept în Constanța, are masterate. Cred că de la mine vorbește engleză, italiană, spaniolă, și germană, e o fată liniștită și de încredere”, a declarat tatăl Elenei. 

Ianis Hagi a fost primit cu multă dragoste în familia Elenei. Părinții ei se mândresc cu faptul că fiica lor are lângă ea un bărbat muncitor si responsabil.

„Ianis este un băiat deosebit, civilizat, muncitor, are educație aleasă. Este fiul lui Hagi care este un simbol internațional”, mai spune tatăl Elenei. 

„Elenei și lui Ianis le zic să fie împreună, să fie sănătoși bucuroși, să se respecte ei provin dintr-o comunitate deosebită tradițiile și o comunitate deosebită. Tradițiile și obiceiurile trebuie să respectate. Ne bucurăm că trăim momentele astea și să fie bucuroși, să fie fericiți, să muncească. Știu că sunt amândoi perfecționiști”, transmit părinții Elenei Hagi. 

Tatăl Elenei este un cunoscut om de afaceri de la malul mării, acolo unde are investiții în imobiliare și în agricultură.

14 iulie va fi una dintre cele mai importante zile din viața lui Ianis Hagi. Fiul lui Gheorghe Hagi se va căsători cu aleasa inimii lui, frumoasa Elena. Evenimentul va fi unul de zile mari, iar cele mai importante momente vor putea fi urmărite și de către cei de acasă. Evenimentul a fost organizat cu mare atenție și va avea loc în București. Petrecerea pe care o așteaptă toți invitații cu sufletul la gura se va ține la Domeniile Știrbei, un loc cu totul și cu totul special.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close