Antena 3 CNN Actualitate Cinci oameni au murit de frig în ultimele 24 de ore. Medicii se aşteaptă ca numărul deceselor să crească

Cinci oameni au murit de frig în ultimele 24 de ore. Medicii se aşteaptă ca numărul deceselor să crească

Cinci oameni au murit de frig în ultimele 24 de ore. Medicii se aşteaptă ca numărul deceselor să crească
29 Ian 2010   •   13:40

Alte cinci persoane au murit în ultimele 24 de ore din pricina frigului. Cele 5 decese au fost semnalate în: Bihor, Botoşani, Dolj, Mureş, Olt, potrivit Ministerului Sănătăţii. Numărul celor care au murit din cauza temperaturilor extrem de scăzute de la începutul anului a ajuns la 58.

În judeţul Neamţ, temperaturile rămân scăzute. Noaptea, termometrele coboară până la -15 grade, iar frigul face încă victime. O femeie de 65 de ani a fost adusă la spital în stop cardio respirator şi hipotermie moderată, cu o temperatură centrală de 32 de grade.

Se pare că femeia trăia într-o sărăcie lucie, aşa că în această iarnă, nu a avut bani pentru lemne de foc. La fel de vulnerabili sunt şi oamenii fără adăpost.

Medicii se aşteaptă ca numărul pacienţilor care au căzut victime frigului să crească în zilele următoare. Şi asta pentru că odată cu expirarea avertizărilor meteorologice, au fost desfiinţate şi adăposturile pentru săraci.

Antena 3

×
Subiecte în articol: decese frig
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close