Antena 3 CNN Actualitate Ciculaţia deviată de pe A2, între Drajna şi Lehliu, din cauza poleiului

Ciculaţia deviată de pe A2, între Drajna şi Lehliu, din cauza poleiului

o_1b8e39rta1p46f1d1otvujj1pnf8.jpg
foto: Facebook/Politia Romana
08 Feb 2017   •   07:29

Traficul rutier a fost deviat miercuri, începând cu ora 5.30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

IGPR a informat că, la ora 6.45, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

În judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

×
Subiecte în articol: A2
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close