Antena 3 CNN Actualitate Chiuariu: DNA va cere începerea urmăririi penale a încă 3 miniştri

Chiuariu: DNA va cere începerea urmăririi penale a încă 3 miniştri

Chiuariu: DNA va cere începerea urmăririi penale a încă 3 miniştri
24 Sep 2007   •   22:55

Tudor Chiuariu a acuzat DNA că ascultă ilegal atât telefoanele politicienilor, cât şi pe cele ale rudelor şi ale apropiaţilor acestora. În cadrul emisiunii ?Sinteza Zilei? difuzată luni seara la Antena 3, ministrul Justiţiei a afirmat cu certitudine că soţia ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remeş are telefoanele ascultate de DNA, care după părerea sa este instituţia care deţine cea mai multă informaţie politică din România. ?DNA este arbitrul luptei politice din România?, a precizat ministrul Chiuariu.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, şi ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian sunt următorii pe lista DNA. Ministrul justiţiei, Tudor Chiuariu, susţine că Direcţia Naţională Anticorupţie va cere în curând Comisiei speciale de la Cotroceni avizul pentru începerea urmăririi penale în cazul celor trei.

Tudor Chiuariu spune că DNA a demarat "dosariada liberalilor", după ce el a cerut demisia procurorului şef al secţiei a II-a a DNA, Doru Ţuluş.  

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close