Antena 3 CNN Actualitate Cezar Preda a fost externat, după o intoxicaţie cu monoxid de carbon

Cezar Preda a fost externat, după o intoxicaţie cu monoxid de carbon

Cezar Preda a fost externat, după o intoxicaţie cu monoxid de carbon
21 Feb 2009   •   16:19

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda, împreună cu soţia şi fiica sa, au părăsit în urmă cu puţin timp Spitalul Judeţean Braşov. Toţi trei au avut nevoie de îngrijiri după ce au suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon, aseară, la o petrecere privată, într-o vilă din Poiana Braşov. În total, au fost spitalizate şapte persoane.
Vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a povestit la ieşirea din spital cum s-a petrecut incidentul: ?Am stat acolo până la 1.00 noaptea, am jucat cărţi, am jucat şah, şi la unu şi ceva am plecat în cameră. În cameră mi-a venit rău, am avut ameţeli foarte mari, gură uscată (...), au început convulsiile, m-am speriat şi i-am spus soţiei cheamă salvarea
Şase ambulanţe au venit să preia victimele. Proprietarul vilei unde a avut loc incidentul va mai rămâne o perioadă în spital pentru că starea lui a fost gravă. Prima persoană care a inhalat monoxidul de carbon a fost chiar fiica proprietarului, în vârstă de trei. A fost dusă mai devreme la spital unde a rămas internată. Tatăl s-a întors la vilă, înainte de a afla ce i-a provocat starea de rău.
Compania Distrigaz precizează că incidentul produs în vila din Poiana Braşov nu a fost cauzat de o scurgere de gaz. Cauza intoxicării celor şapte persoane a fost cel mai probabil, monoxidul de carbon, provenit de la centrala termic a vilei în care se aflau.

Antena 3

×
Subiecte în articol: cezar preda externare
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close