Antena 3 CNN Actualitate Celebrul tren de lux Orient Express, în Gara de Nord din Bucureşti (VIDEO)

Celebrul tren de lux Orient Express, în Gara de Nord din Bucureşti (VIDEO)

Celebrul tren de lux Orient Express, în Gara de Nord din Bucureşti (VIDEO)
30 Aug 2010   •   10:38

95 de turişti norocoşi, dar mai ales bogaţi, au ocazia să se plimbe timp de aproape o săptămână într-un tren de lux - Orient Express.
Trenul cu parfum de epocă a făcut o scurtă oprire duminică seară, la Curtici, la intrarea în ţară. În jurul orei 14:00, celebrul tren va ajunge în Gara de Nord din Bucureşti.

Pe vremuri, familiile regale din Europa călătoreau cu acest tren. La fel ca atunci, şi azi pasagerii sunt trataţi regeşte. Turiştii sunt răsfăţati cu cele mai fine preparate, servite într-o atmosferă desprinsă din anii 20'.

Turiştii au plătit 6.000 de euro pentru o călătorie de la Paris la Istanbul şi retur. Rezervările se fac cu un an, chiar un an şi jumătate înainte.

În cele şase zile, trenul trece prin tot atâtea ţări. Luni dimineaţă, acesta a ajuns în gara Sinaia pentru ca turiştii să poată vizita Castelul Peleş. În jurul orei 14:00, celebrul tren va ajunge în Gara de Nord din Bucureşti. Acesta va părăsi Capitala marţi dimineaţă, în jurul orei 9:00, va trece prin Bulgaria şi va ajunge la Istanbul miercuri.



Antena 3




×
Subiecte în articol: tren turisti Sinaia Europa calatorie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close