Antena 3 CNN Actualitate Cele mai frumoase rochii de seară pentru 2021

Cele mai frumoase rochii de seară pentru 2021

În viața fiecărei doamne, vine chiar momentul în care trebuie să aleagă cea mai bună ținută, pentru a apărea în toată gloria ei, la un eveniment important și atât de mult așteptat. Poate fi nunta unei prietene, balul, o petrecere corporatistă, petrecerea de Anul Nou, botez și orice alt eveniment.

o_1eit98c9tb4rh881usuojkp4b.jpg
de Gabriel Dano    |    23 Sep 2020   •   13:50

Pentru a comanda cele mai frumoase rochii de seară pentru 2021,  ai nevoie de o croitorie modernă cu designeri și angajați profesioniști, așa cum este croitoriepicasso.ro și care crează rochii de seară pe comandă.

Alegerea unei ținute pentru seară este destul de dificilă, dată fiind abundența tendințelor moderne, care oferă crearea unui look la modă pentru seară, cu o rochie într-o varietate de modele. O rochie de seară la modă pentru 2021 poate fi nu numai lungă și luxuriantă, ci și cu lungimi mini și midi, cu diferite opțiuni pentru partea inferioară a rochiei. Fusta poate fi pufoasă, ușor evazată, asimetrică, precum și cu partea superioară a rochiei în stilul bustier, cu bretele pe umăr, decolteu în ​​V etc.

Rochii accesorizate pentru seară în 2021

Trebuie remarcat faptul că principalele tendințe pentru cele mai frumoase rochii de seară pentru 2021, este ușurința imaginilor, combinate cu sinceritatea și atractivitatea rochiilor de seară pentru orice sezon. Dovadă în acest sens, stau croielile cu tăieturi înalte, texturi și inserții transparente, sclipici și beteală, care nu vor lăsa nicio doamnă să treacă neobservată într-o atmosferă de seară. Vor fi relevante rochiile cu paiete și strălucire metalică, modele potrivite și incredibil de feminine de rochii bustier și topuri decupate, cu deschideri ample în decolteu, umeri și spate.

Citește și: ATELIER DE CROITORIE BUCURESTI – PARERI SI SUGESTII

Rochii de seară cu broderii și aplicații

Rochiile de seară cu broderii și aplicații de flori, modele florale și imprimeuri animale, completate de inserții transparente și din dantelă, vor deveni superbe pentru un aspect de seară în 2021. Și dacă alegerea lungimii variază de la scurtă la lungă până la podea, atunci poți experimenta la nesfârșit modele și nuanțe. Mărgele, strasuri, perle, dantelă, mătăsuri fine și voal, nuanțe delicate, contrastante, dezactivate, adânci și luminoase vor crea un aspect deosebit de la grațios la intrigant. Cele mai frumoase rochii de seară pentru 2021 sunt atât de diverse și minunate, încât fiecare dintre doamne va putea alege o ținută care să se potrivească stilului ei, de la o rochie cu aspect diafan, până la o rochie sexi, romantică pentru seară.

Accent pe umeri

Rochiile cu umeri goi au devenit unele dintre accentele principale ale rochiilor de seară la modă în 2021, realizate într-o mare varietate de lungimi - rochiile de seară scurte, medii și lungi care pot fi completate de un top deschis. Asimetria este binevenită și la rochiile de seara cu umerii goi pentru 2021.

Rochii din dantelă pentru seară

Uimitoarea dantelă pentru rochiile de seară cu greu poate fi subestimată. Acestea sunt întotdeauna rochii cu rafinament și eleganță, deosebite nu numai în aparență, atractive și cele mai frumoase pentru o ocazie specială de seară. Rochiile de seară din dantelă sunt realizate în principal pentru o siluetă potrivită, care subliniază silueta și dă farmec imaginii. De asemenea, rochiile lungi cu drapaje sau volane, sunt o alegere excelentă pentru o ținută delicată de seară.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close