Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neșu

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neșu

mihai_nesu1_28033400.jpg
21 Apr 2016   •   13:24

Uniţi pentru Mihai! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalentă din Capitală, îi este dedicat în totalitate lui Mihai Neşu. Cei care-l iubesc şi îl apreciază luptă pentru ca fostul stelist să poată continua recuperarea şi terapiile inovative în Statele Unite ale Americii.

Iar pentru asta au organizat o partidă care se anunţă incendiară. Meciul, care marchează împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, din 7 mai 1986, reuneşte pe teren două generaţii de aur - cea din 86 şi echipa Stelei din 2006.

Mihai Neşu, stelistul care în urmă cu 5 ani a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale de atunci, FC Utrecht. Deși n-a mai intrat pe teren niciodată, el şi-a dedicat viaţa ajutorării copiilor cu dizabilităţi.

Steliştii s-au implicat în programul de recuperare a celui pe care îl respectă şi îl admiră pentru tot ce a realizat. La împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor, i-au organizat cel mai mare spectacol fotbalistic.

La spectacolul care va avea loc pe 9 Mai la Sala Polivalentă şi-au anunţat deja participarea foşti mari jucători ai Stelei, Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi. George Ogăraru, cel care a organizat evenimentul, va fi şi el prezent.   

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close