Antena 3 CNN Actualitate Cei mai căutaţi infractori din România

Cei mai căutaţi infractori din România

Cei mai căutaţi infractori din România
01 Feb 2007   •   21:23

Au fugit din ţară ca să nu stea ani grei în puşcărie. Nimeni nu le cunoaşte ascunzătoarea, dar fotografiile lor sunt pe birourile poliţiştilor din toată lumea. Aceştia sunt cei mai căutaţi infractori din România. Despre unii nu se mai ştie nimic, alţii trimit, din când în când, salutări acasă. High-life-ul infractorilor se află pe pagina de internet a Poliţiei, la capitolul ?Cei mai căutaţi?. 29 de infractori cu cele mai diverse condamnări: de la omor până la terorism.

Dintre cei 29, cei mai renumiţi sunt:

Omar Hayssam - Terorism. A pus la cale răpirea celor trei jurnalişti în Irak. Arestat, apoi eliberat pe caz de boală, a fugit din ţară în Siria sau Liban.

Ioan Clămparu - Proxenetism şi trafic de carne. Clanul său a fost arestat, dar el a scăpat şi este în Spania sau Franţa.

Severin Tcaciuc - Evaziune fiscală, furt, agresarea unui poliţist. În 2002, a scăpat de poliţiştii suceveni sărind de la etajul unu al unui hotel. A părăsit ţara înainte de a fi dat în consemn la frontieră. Acum stă la Viena.

Gregorian Bivolaru - Relaţii sexuale cu o minoră. Arestat şi eliberat, a încercat să fugă din ţară. A fost prins, însă a doua tentativă i-a reuşit şi a ajuns în Suedia. Se spune că a plecat de acolo în America de Sud.

Mihai Bucurenciu - Lipsire de libertate. În 2000, a sechestrat şi bătut un om pentru jumătate de milion de dolari. Prins în Belgia, a fost pus în libertate de judecătorii de acolo. Din 2003, nu se mai ştie nimic de el.

Nicolae Popa - Mandat de arestare preventivă. A fugit din România în 2000, după ce a izbucnit scandalul FNI. Se pare, în Indonezia.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close