Antena 3 CNN Actualitate Cea mai periculoasă intersecţie din România. Greşeala fatală pe care o fac şoferii când ajung acolo

Cea mai periculoasă intersecţie din România. Greşeala fatală pe care o fac şoferii când ajung acolo

Intersecţia Drumului Naţional 15 cu Drumul Judeţean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, deşi este cea mai semnalizată intersecţie din judeţul Neamţ.

o_1e0ntoi62j9st69q831gb11056b.jpg
Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Feb 2020   •   18:09

Pentru evitarea producerii unor tragedii, s-a propus semaforizarea acesteia sau realizarea unui sens giratoriu, transmite adevarul.ro.

Seria de accidente grave care se petrec în zona intersecţiei DN15 cu DJ 156A, în localitatea Girov, judeţul Neamţ, a determinat autorităţile să caute soluţii.

„Am solicitat amenajarea unei intersecţii semaforizate, prevăzută cu o cameră de luat vederi în format inteligent, pentru a nu bloca nici drumul naţional, şi nici drumul judeţean, totul în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Am solicitat alocarea de fonduri, este realizabilă în cursul anului 2020 şi am mai cerut o expertiză de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ce va oferi standardizarea şi soluţia tehnică corectă pentru această intersecţie“, a declarat George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ.   

×
Subiecte în articol: intersectie Neamţ
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close