Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, la lansarea noii stații Antena 3 CNN de la Suceava: E important să fim alături de oameni și să fie auziți

Mihai Gâdea, la lansarea noii stații Antena 3 CNN de la Suceava: E important să fim alături de oameni și să fie auziți

antena 3 suceava
Antena 3 Suceava
de A.S.    |    05 Sep 2024   •   09:59

Cea mai nouă staţie locală Antena 3 CNN se lansează oficial joi, la Suceava. Peste 20 de profesionişti - prezentatori, reporteri, cameramani - vor transmite din cel mai modern studio de televiziune locală din ţară. Pe lângă programele de ştiri şi emisiunile politice, nu vor lipsi nici transmisiunile despre tradiţiile şi turismul bucovinean.

Mihai Gâdea, corespondență din noua stație Antena 3 CNN de la Suceava

„Când eram mic, în una din primele vacanțe de care îmi aduc aminte, am venit în Bucovina cu familia, am mers la mănăstiri, am văzut multe locuri și eu tot auzisem o expresie în copilărie, care sună așa: Raiul pe Pământ.

Și când am ajuns aici și am tot văzut, l-am întrebat pe tata: aici e Raiul pe Pământ? Și, într-un fel, răspunsul este da și astăzi. Sunt foarte mănduri această lansare. Dacă Bucovina a dat un jurnalist ca Sergiu Cora, dintre cei mai buni jurnaliști din România, vă dați seama ce se poate întâmpla de aici încolo lansând această stație fambuloasă. Sunt extrem de impresionat de colegii noștri, de redacția de aici, de modul în care este amenajat acest post de televiziune.

În sfârșit, după 30 și de ani de la căderea comunismului în Suceava, în Bucovina există un post de televiziune local care să vorbească despre problemele oamenilor, să vorbească despre tradiții, e un lucru foarte important de a reuși să informăm și de a păstra lucrurile și valorile noastre”, a spus Mihai Gâdea la lansarea noii stații de televiziune locală Antena 3 Suceava.

Dintre cei 106 sportivi care au reprezentat România la Jocurile Olimpice de anul acesta, 24 dintre ei sunt din Suceava.

La lansarea Antena 3 Suceava au fost prezente și campioanele olimpice ale Bucovinei: Magdalena Rusu, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris, și Ancuța Butnar, care a obținut aur și argint la Jocurile Olimpice și Maria Lehaci, medaliată cu aur.

„E cea mai bună lansare pe care o puteam face la Suceava, să avem împreună cu noi pe unii dintre cei mai buni, cei care au reușit să impresioneze o lume întreagă. Nouă ne-au dat lacrimi. Am fost în acele zile ale olimpiadei mult mai buni decât suntem în general, datorită lor, și faptul că astăzi la această lansare sunt premiați, este o foarte mare mândrie pentru noi”, a mai spus Mihai Gâdea.

Cea mai nouă staţie locală Antena 3 se lansează joi, la Suceava

Cea mai nouă staţie locală Antena 3 se lansează oficial, joi, 5 septembrie. Studioul de la Suceava este cel mai modern dintre toate televiziunile locale din ţara noastră. Este o replică la scară mai mică a platourilor Antena 3 CNN.

Antena 3 Suceava s-a născut din dorinţa de a duce informaţii noi şi verificate în casele bucovinenilor.

Cu o echipă de peste 20 de profesionişti - prezentatori, reporteri, cameramani, tehnicieni, editori video şi graficieni, postul local emite în fiecare zi între orele 08.00 - 09.00 şi 17.00 - 18.00.

Programele Antena 3 Suceava sunt bazate preponderent pe ştiri, având în fiecare zi două jurnale de ştiri, un program matinal şi emisiuni din sfera politică sau administraţie locală.

Cultura, tradiţiile sau turismul din Bucovina sunt şi ele prezente la Antena 3 Suceava în programele de weekend.

„O zi de sărbătoare, cu un spectacol total al știrilor, aici, la Antena 3 Suceava”, a spus Sabrina Preda, realizator News Hour with CNN, din noul sediu Antena 3 CNN de la Suceava.

Sergiu Cora, realizator News Hour with CNN, spune că este mândru de această realizare, mai ales pentru că este la el acasă, în Bucovina.

„Trebuie să vă spun că sunt foarte mândru, pentru că ce s-a întâmplat aici, la Suceava, este absolut fabulos”, a spus Sergiu Cora.

„Vorbim de o investiție de aproape 600.000 euro, tocmai pentru ca sucevenii să fie foarte bine informați și să aibă parte de informația corectă, așa cum se întâmplă și la Antena 3 CNN în București”, a spus Sabrina Preda.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Suceava Antena 3 CNN Suceava
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close