Antena 3 CNN Actualitate Ce trebuie să știe românii care nu primesc deciziile de recalculare astăzi

Ce trebuie să știe românii care nu primesc deciziile de recalculare astăzi

decizii recalculare pensii posta romana
Ce trebuie să știe românii care nu primesc deciziile de recalculare astăzi. Foto: Poșta Română
de Laura Dinu    |    16 Aug 2024   •   13:55
 

Reprezentanții companiei Poșta Română au explicat că livrarea deciziilor de recalculare va dura aproximtiv două săptămâni, astfel încât pensionarii care nu le vor primi astăzi, sau săptămâna următoare, nu au de ce să își facă griji. 

”A început distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor!

Dis-de-dimineață, factorii poștali din toată țară au început să distribuie plicurile cu deciziile de recalculare a pensiilor. Aproape 10.000 de poștași au plecat pe teren încă de la primele ore ale dimineții pentru a înmâna documentele beneficiarilor.

În următoarele două săptămâni, factorii poștali vor distribui toate cele aproximativ 4,6 milioane de documente, cu o medie de 500.000 de plicuri înmânate zilnic. Poștașii sunt liantul principal în tot acest proces. Aceștia au dat întotdeauna dovadă de profesionalism în astfel de proiecte majore, punând mai presus de toate grija față de clienții noștri.

Compania Națională "Poșta Română" va lua toate măsurile necesare, astfel încât deciziile de recalculare a pensiilor să ajungă la pensionari, așa cum Poșta Română și-a asumat față de beneficiarii săi.

Vă reamintim că în cazul în care titularul deciziei nu este la domiciliu în momentul în care este vizitat de factorul poștal, documentul poate fi înmânat unui membru al familiei sau unei rude. Dacă nici aceștia nu sunt acasă, atunci beneficiarul poate ridica ulterior personal documentul de la oficiul poștal la care este arondat.

Procesul de distribuire a deciziilor de recalculare a pensiilor se va încheia până cel târziu în data de 30 august 2024”, scriu reprezentanții companiei Poșta Română pe o rețea socială.

?‼️ ? ??????? ???????????? ?????????? ?? ??????????? ? ?????????! Dis-de-dimineață, factorii poștali din toată țară au...

Publicată de Compania Naţională Poşta Română pe Vineri, 16 august 2024
 

×
Subiecte în articol: Posta Romana decizii recalculare pensii
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close