Antena 3 CNN Actualitate Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend
de S.T.    |    19 Iul 2013   •   16:49
Sâmbătă, vremea va fi cãlduroasã în vestul, sudul ţãrii, precum şi în sud-vestul Transilvaniei, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate şi mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în regiunile nordice, estice şi la munte, local în centru şi pe arii mai restrânse în sud. Izolat cantitãţile de apã pot depãşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade, izolat, în Oltenia şi în Muntenia.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, dar se va înnora în cursul nopţii când vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17-19 grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

Duminică, vremea se va rãci la nivelul întregii ţãri. În Oltenia, Muntenia şi la munte temporar înnorãrile vor fi accentuate şi local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în Dobrogea, Moldova şi Transilvania, unde doar izolat vor fi ploi de scurtã duratã.

Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade în nordul Moldovei pânã la 31 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 şi 18 grade.

Presiunea atmosferica va fi în creştere în sud-vest, iar în rest nu se va modifica semnificativ.

În Bucureşti, duminică, temperatura maximã va fi de 26-27 de grade. Cerul va fi temporar noros şi în prima parte a zilei vor fi averse, posibil însoţite de decãrcãri electrice.

Vântul va sufla moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura minimã va fi de 15-17 grade. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

Pentru mai multe informaţii despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close