Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu clasa pregătitoare. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

Ce se întâmplă cu clasa pregătitoare. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

copii-gradinita.jpg
Sursa foto: magazinsalajean.ro
29 Sep 2015   •   15:34

Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani, potrivit TVR.

Nu în ultimul rând, la nivel internaţional, România a primit laude pentru aceste clase pregătitoare, a mai precizat ministrul Sorin Cîmpeanu.
Problema întoarcerii clasei pregătitoare la gradiniţă a apărut în vară în contextul dezbaterilor privind legea educaţiei.

Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpuf
Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpuf

×
Subiecte în articol: clasa pregatitoare
Parteneri
x close