Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat de fapt la Vaslui, unde o femeie a murit în explozia unui aparat de cafea. Declarațiile făcute de supraviețuitoare, de pe patul de spital

Ce s-a întâmplat de fapt la Vaslui, unde o femeie a murit în explozia unui aparat de cafea. Declarațiile făcute de supraviețuitoare, de pe patul de spital

exx.jpg
Foto: reconstituire Antena 1
05 Oct 2016   •   16:43

Şi-a revenit din şoc, dar imaginea morţii o va urmări toată viaţa. De pe patul de spital, femeia din Vaslui care a supravieţuit exploziei din magazin face mărturii cutremurătoare.

Era la câțiva metri de tejghea când peste tot au început sa sară schije ca dintr-o bombă. Strigătul vânzătoarei înainte să moară îi răsună și acum în urechi.

Femeia spune că în acel moment nu funcționa aparatul de cafea și că prietena ei ar fi făcut o improvizație la sistemul electric. ”Probabil a băgat ceva în priză”, a spus aceasta, care o cunoștea foarte bine pe victimă.

Explozia a spart gemurile și vitrinele magazinului. Iar bucățile de sticlă au sărit în toate direcțiile și au trecut prin hainele femeii care a murit în cele din urmă la spital. Incidentul i-a șocat până și pe anchetatori.

Sursa: Observator.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close