Antena 3 CNN Actualitate Theodor Stolojan a dezvăluit ce pensie încasează

Theodor Stolojan a dezvăluit ce pensie încasează

Theodor Stolojan a declarat că are o pensie de 5.000 de lei şi va plăti contribuţia la sănătate de 10%, precizând că i se părea o aberaţie să nu o plătească.

Theodor Stolojan
Theodor Stolojan a dezvăluit ce pensie încasează Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2022   •   21:22

"Eu sunt pensionar, am o pensie de 5.000 de lei, am fost prim-ministru..pe bază de contribuţie. S-a introdus din 1 ianuarie 2022, că ce depăşeşte 4.000 de lei, voi plăti contribuţiile de sănătate.

Sunt perfect de acord, mi se părea o aberaţie să nu plătesc contribuţiile de asigurări de sănătate", a declarat Theodor Stolojan, joi, la Profit TV.

Theodor Stolojan spune că are o pensie de 5.000 de lei

Theodor Stolojan a criticat pensiile speciale, despre care a spus că sunt "o porcărie făcută de politicenii români, grupuri de interese care au putut determina Parlamentul să ia astfel de măsuri".

"Pentru ce trebuie să ia primarul pensie specială, de ce judecătorul? Pentru că el oricum are un salariu mare. (..) Putem da şi noi parlamentarilor, judecătorilor, dar contează măsura, în toate.

Noi am ajuns în situaţia aberantă în care cumulează în ultimul an, bagă bonusuri, şi ajung cu pensia mai mare decât salariul", a arătat liberalul.

×
Subiecte în articol: pensie Theodor Stolojan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close