Antena 3 CNN Actualitate Ce facem în weekend? Vreme, filme & concerte

Ce facem în weekend? Vreme, filme & concerte

Ce facem în weekend? Vreme, filme & concerte
15 Iun 2007   •   12:00

În acest weekend vremea se anunţă caldă, ceea ce înseamnă că nu veţi avea motive să rămâneţi în casă. Vremea va fi deosebit de caldă în estul şi centrul ţării. După-amiaza şi în prima parte a nopţii, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată pe arii extinse în Oltenia, Muntenia şi la munte şi local în Moldova şi sud-estul Transilvaniei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Maximele vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 20 de grade.

Concursuri pe zapadă la Bâlea Lac
În acest weekend, va fi organizată o nouă ediţie a Serbărilor Estivale ale Zăpezii. Vor avea loc concursuri de schi, de snowboard, şi de sărituri cu parapanta, şi chiar partide de fotbal de zapada. Seara, organizatorii serbărilor pun la cale petreceri incendiare cu renumiţi Dj din ţară dar şi din străinătate. Şoferii care se încumetă să urce pe Transfagărasan fac acest lucru pe riscul lor pentru ca oficial Transfagarasanul se deschide de la 1 iulie.

Cinema - premiere
Mascul necruţător sau Alpha Dog este o dramă şi o poveste tragică despre efectele drogurilor în San Bernadino Valley. Povestea este inspirată dintr-un caz real. În trei zile fatale, vieţile unor puşti se transformă într-un adevărat coşmar care îi va urmări tot restul vieţii. Printre protagoniştii filmului se numără Bruce Willis, Sharon Stone şi Justin Timberlake.
Premoniţia - Filmul spune povestea Lindei Hanson (Sandra Bullock), aparent o femeie fericită, care trăieşte într-o casă frumoasă, alături de un soţ iubitor şi cele două fiice superbe ale sale. Viaţa ei este perfectă, până în ziua în care primeşte devastatoarea veste că soţul ei, Jim (Julian McMahon), a murit într-un cumplit accident de maşină.

Concerte
Cea mai importantă manifestare rock a weekendului, dar şi a verii, festivalul Artmania, ajuns la ediţia a doua, începe vineri la Sibiu. Trupele mult aşteptate la eveniment sunt Within Temptation, The Gatering, My Dying Bride, Tarot, After Forever si britanicii de la Anathema. Nici trupele de rock româneşti nu vor lipsi de la Sibiu. Sunt aşteptate să concerteze Celelalte Cuvinte, Cargo, Iris şi Viţa-de-Vie.

Evenimente
La Sala Polivalentă va avea loc o nouă ediţie a festivalului ?Noaptea devoratorilor de publicitate?. În deschiderea evenimentului va mixa Dj-ul Thomas Lecuyer, urmat de un concert al trupei Sensor. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Teatru
În acest weekend, la Teatrul Naţional din Bucureşti puteţi vedea muzicalul ?Chicago? şi comedia ?Celălalt Cioran?. La teatrul Odeon în regia lui Alexandru Dabija puteţi urmări ?Ionesco - cinci piese scurte? sau drama ?E doar sfârşitul lumii?. La teatrul Act se joacă ?Capra sau Cine e Sylvia?, din distribuţie făcând parte şi Marcel Iureş.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close