Antena 3 CNN Actualitate Ce facem în weekend? Concert Michael Bolton la Braşov

Ce facem în weekend? Concert Michael Bolton la Braşov

Ce facem în weekend? Concert Michael Bolton la Braşov
06 Iul 2007   •   12:48

Este început de weekend şi toată lumea se pregăteşte să evadeze la munte sau la mare. Dacă alegeţi muntele, trebuie să vă echipaţi cu haine ceva mai groase şi să vă pregătiţi pentru surprize de proporţii. La Braşov turiştii vor avea ocazia să îl întâlnească pe cântăreţul Michael Bolton. Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe arena Liceului sportiv, va avea loc un megaconcert Michael Bolton. În deschidere, va urca pe scenă trupa Holograf. Mii de braşoveni, dar şi turiştii veniţi în vacanţă aproape că au epuizat biletele la spectacol. Distracţia însă începe încă de vineri, când pe scenă va urca Andra.

Dincolo de concerte, împătimiţii muntelui, care vor să ajunga pe Platoul Bucegi, trebuie să-şi pună în bagaje haine foarte groase. Salvamontiştii avertizează că la altitudini mari vremea este în acest weekend deosebit capricioasa. Până atunci însă, atenţie la trafic! Pe drumul naţional 1 sunt instalate camere de supraveghere iar radarele vor fi peste tot.

În ciuda furtunii de ieri staţiunile de pe litoral sunt arhipline. Turiştii au ocupat locurile de cazare la hotel în proporţie de 100%. Cei mai multi dintre ei sunt multumiti de cum arata litoralul, insa ar avea ceva de obiectat la preturi, despre care spun că sunt un pic cam piperate. O bere costa 3 lei la dozator, iar la sticla, ajunge la 5 lei, cea mai ieftina. Sucurile si inghetata sunt si ele la mare cautare, asa ca vanzatorii profita si mai cresc putin preturile. Singurul inconvenient este acela ca marea este foarte rece iar turistii nu prea se incumeta sa intre in apa. Cei care au venit încă de ieri pe litoral au putut fi martorii unui fenomen foarte neobişnuit. Apele mării s-au retras aproape 20 de metri în larg, iar plajele au fost pentru câteva ore cu câţiva metri mai mari.

Cei pregătiţi să stea în Bucureşti trebuie să ştie că proiectul ?Fun for Kids? iniţiat de Primăria Sectorului 1 va continua, sâmbătă şi duminică, în Parcul Bazilescu, între orele 11.00 şi 13.00. Manifestarea face parte din programul ?Fun for Kids?, care a demarat la 23 iulie, în Parcul Kiseleff şi va continua până pe 3 septembrie, în 24 de locuri de joacă din sectorul 1. Programul, iniţiat de primarul sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman, constă în organizarea unei zone de distracţie în care un clovn confecţionează din baloane formele unor obiecte diverse şi un face-painter ce pictează feţele copiilor participanţi.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close