Antena 3 CNN Actualitate Ce a povestit procurorul martor la crima cu macete de la Padina: ”Cel în alb avea urme de sânge pe tricou”

Ce a povestit procurorul martor la crima cu macete de la Padina: ”Cel în alb avea urme de sânge pe tricou”

crima din padina
Ce a povestit procurorul martor la crima cu macete de la Padina: ”Cel în tricou alb avea urme de sânge pe tricou”
de Georgiana Murgilă    |    04 Iul 2024   •   14:33

Răsturnare de situație în cazul crimei de la petrecerea cu vedete de la Padina. Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate declarațiile procurorului care a fost martor la violențele care au dus la crima de la hotel. 

Deși inițial magistratul a ieșit din barul unde avea loc încăierarea, s-a întors exact în momentul în care victima se afla prăbușită după tejghea.

În jurul orelor 21:30, petrecerea s-a mutat în PUB-ul din lemn, amplasat în curtea hotelului. În jurul orelor 00:00, după ce achitasem nota de plată, am observat că muzica s-a oprit brusc, iar mai mulți bărbați se îmbrânceau, dintre care am putut remarca pe unul purtând un tricou alb cu semne distinctive pe spate, iar altul, cred, cu o geacă neagră de piele.  

În acel moment, i-am spus prietenului meu că o să ies afară pentru că nu doresc să mă expun și să filmeze el întreaga scenă pentru că am observat că lucrurile degenerau. Am ieșit circa un minut afară, iar ulterior am intrat înapoi pentru a vedea dacă s-a aplanat conflictul.

În acel moment, am văzut că în zona barului se afla Emiliana B., care filma, dar și cei doi bărbați menționați anterior, observând că cel în tricou alb avea urme ce păreau de sânge pe tricou.

De asemenea, am mai observat un bărbat îmbrăcat cu tricou negru și un desen alb pe piept care arunca cu sticla în direcția unei persoane ce se afla în bar.

Eu nu am văzut ca o persoană să poarte cuțit, dar am auzit persoanele prezente care țipau că bărbatul cu tricou alb are cuțit și că a dat cu cuțitul.

În acest context, m-am retras pe terasa hotelului și am văzut o învălmășeală în exteriorul PUB-ului, dar nu pot preciza cine pe cine lovea. Ulterior, i-am văzut pe cei doi bărbați la care am făcut referire cum s-au urcat într-o mașină de teren și au demarat în trombă, este declarația bărbatului, potrivit unor surse judiciare. 

Procurorul din Dâmbovița, care a fost deja audiat de anchetatori, a fost cel care a furnizat colegilor săi mai multe probe video. Imaginile au fost surprinse chiar de polițistul care se afla cu magistratul la masă.

Sorin Anghel a fost ucis în timpul petrecerii cu vedete de la Padina

Sorin Anghel a fost înjunghiat în spate. A fost atacat cu brutalitate de cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia. O spun procurorii şi o arată şi imaginile. Soţia bărbatului a povestit în exclusivitate pentru Antena3 CNN că a încercat să-şi apere soţul, dar n-a avut nicio şansă.

"Pe unul din ei eu l-am prins de cuțit... şi strigam la el să-l lase în pace. Toţi trei s-au dus acolo în bar înauntru şi l-au pus jos şi au dat şi cu sticle şi cu lăzi şi cu cutitele. Toți trei aveau cuțite.

Și l-am scos afară și atunci am văzut că era plin de găuri pe spate și ei tot au venit, au venit după el afară și tot îi dădeau tot ca să nu pot să scape. Toți trei au venit, toți trei aveau cuțite, eu chiar le-am văzut, erau cuțite foarte mari și sigur le aveau la ei", a declarat pentru Antena 3 CNN, soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina. 

Magistrații au ignorat şi pistolul cu gloanțe letale pe care fiii Sidoniei îl aveau în mașina în noaptea crimei, atunci când i-au pus în libertate.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Padina crima procuror Sorin Anghel
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
VIDEO. Cum arată prima corvetă construită de Turcia pentru Ucraina
x close