Antena 3 CNN Actualitate Ce a ajuns să facă un CAMPION al României. Nu îi este ruşine cu ce face şi nu se laudă cu performanţele din trecut

Ce a ajuns să facă un CAMPION al României. Nu îi este ruşine cu ce face şi nu se laudă cu performanţele din trecut

Ce a ajuns să facă un CAMPION al României. Nu îi este ruşine cu ce face şi nu se laudă cu performanţele din trecut
de O.P.    |    13 Feb 2014   •   05:59

Unul dintre cei mai mari hocheişti români, Cătălin Geru, a ajuns să aranjeze rafturile într-un supermarket din Galaţi. Nu îi este ruşine cu ceea ce face şi nu se laudă niciodată cu performanţele din trecut.

Puţini dintre colegii săi din magazin ştiu că a participat la 14 campionate mondiale cu Naţionala României şi a câştigat 15 titluri naţionale cu Steaua Bucureşti. 

Chiar dacă are 45 de ani, Cătălin Geru încă joacă hochei la echipa lui de suflet, Dunărea Galaţi.

Când nu este pe gheaţă, Geru îşi câştigă existenţa aranjând rafturi într-un hipermarket din Galaţi. Colegii lui au fost uimiţi să afle că omul simplu care lucrează, de dimineaţa până seara, cot la cot cu ei este un mare campion.



Campionul gheţii, Cătălin Geru, încă mânuieşte crosa la 45 de ani. Hocheiul este viaţa lui. În acest sezon, "bătrânul Geru", cum îi spun mult mai tinerii săi coechipieri, este pe primul loc în clasamentul marcatorilor. De multe ori, îşi aduce aminte, cu nostalgie, de anii în care a câştigat, cu Steaua Bucureşti, cupă după cupă, titlu după titlu...

Hocheistul Cătălin Geru a participat la 14 campionate mondiale cu Naţionala României şi a fost declarat, de nenumărate ori, golgheterul competiţiei.

Antrenorul său de acum spune despre Geru că oricine şi l-ar dori în echipă.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close