Antena 3 CNN Actualitate Cazul Raluca Stroescu: medicul nu e vinovat

Cazul Raluca Stroescu: medicul nu e vinovat

Cazul Raluca Stroescu: medicul nu e vinovat
13 Iun 2007   •   19:40

Medicul care a consultat-o pe Raluca Stroescu cu o zi înainte ca aceasta să moară a respectat procedurile. Potrivit deciziei Colegiului Medicilor, doctorul a procedat corect în timpul consultului de la Centrul Medical Unirea. Mai mult, a cerut analize şi investigaţii suplimentare, aşa cum se face în asemenea cazuri, chiar dacă tânăra spunea că este doar obosită. Medicul i-a luat pulsul, tensiunea şi i-a pus o perfuzie. Apoi i-a dat drumul acasă.

Ancheta a fost demarată după ce tânăra în vârstă de 29 de ani a murit în apartamentul ei. Colegii şi părinţii Ralucăi au fost convinşi de faptul că decesul a fost provocat de epuizare din cauza serviciului. Raportul medicilor legişti a arătat însă că Raluca a murit pentru că s-a înfometat.

UPDATE: Familia Ralucăi Stroescu, fost manager de audit la Ernst&Young, va ataca în instanţă Centrul Medical Unirea. Aceştia sunt nemulţumiţi de rezultatul anchetei Colegiului Medicilor Bucureşti care l-a găsit nevinovat pe doctorul ce a consultat-o pe tânără înainte de deces.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close