Antena 3 CNN Actualitate Cazul polițistului prins beat și drogat la volan. Explicația tatălui său e halucinantă: „A băut ca să își scadă glicemia”

Cazul polițistului prins beat și drogat la volan. Explicația tatălui său e halucinantă: „A băut ca să își scadă glicemia”

alcool la volan
Polițist din Constanța, prins beat și drogat la volan, în zona 2 Mai. Este fiul unui important om de afaceri din județ. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    28 Iul 2024   •   10:25

Explicație halucinantă dată de tatăl polițistului de la Garda de Coastă, prins băut și drogat la volan. Bărbatul, care este un controversat patron de hotel, susține că fiul său s-a îmbătat pentru a evita o criză de diabet. Ar fi plecat de la serviciu mai devreme pentru că era rău, iar ca să îi scadă glicemia a băut vodka. 

Cătălina Buzoianu, jurnalist Antena 3 CNN: Aceste declarații contravin comunicatului IPJ Constanța. Pe de o parte, tatăl polițistului susține că, de fapt, acesta ar fi oprit singur mașina pe drumul național, în momentul în care a început să se simtă rău. Apoi ar fi consumat vodka pentru a-și scădea glicemia, care crescuse în mod alarmant, ulterior și-ar fi sunat prietenii să vină să-l ia de acolo. Numai că între timp ar fi ajuns poliția la el.

IPJ Constanța are un alt punct de vedere și, potrivit comunicatului, de fapt, bărbatul a fost oprit în trafic de către agenții de poliție, după ce la 112 mai mulți cetățeni din localitatea Tuzla au sunat și au anunțat că un șofer circulă haotic pe drumul național 39. 

Tatăl său spune că a băut vodka pentru a-și scădea glicemia. Pe de altă parte însă, șoferul a fost testat și pentru alcoolemie, rezultatul fiind de 1,71 mg/l în aerul respirat, dar și pentru consumul de droguri. A ieșit pozitiv și la acesta, pentru că, potrivit polițiștilor, ar fi consumat amfetamină.

Și pentru acest aspect tatăl polițistului are o explicație: spune că, de fapt, el ia un medicament pentru diabet și de acolo acest rezultat la drug-test.

Așadar, șoferul, polițist de frontieră, are dosar penal în momentul de față și în plus este și cercetat disciplinar de către superiorii de la Garda de Coastă, acolo unde este angajat.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close