Antena 3 CNN Actualitate Cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu: Patronul clubului unde s-a petrecut crima, amendat. Camerele nu funcţionau

Cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu: Patronul clubului unde s-a petrecut crima, amendat. Camerele nu funcţionau

Cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu: Patronul clubului unde s-a petrecut crima, amendat. Camerele nu funcţionau
Foto: www.dailmail.co.uk
10 Oct 2011   •   07:08
UPDATE 12:00. Poliţia îl va amenda pe administratorul localului din Giurgiu unde a avut loc agresiunea care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey, în condiţiile în care camerele video nu funcţionau din luna iunie, informează Mediafax. În acelaşi timp se verifică şi dacă era asigurată paza în club.
   
Potrivit şefului Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cătălin Georgescu, sancţiunea va fi aplicată în cursul zilei de luni administratorului clubului "Emotionne", pentru neluarea măsurilor de supraveghere video.

În plus, se pare că primul diagnostic pus în cazul lui Hardy, acela de comă alcoolică, a fost greşit. Potrivit Mediafax, preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, a declarat duminică, după plecarea de la spitalul unde a decedat jucătorul Chauncey Hardy, că din primele informaţii se pare că americanul în vârstă de 23 de ani nu consumase alcool, în barul din Giurgiu în care a fost agresat.



Principalul suspect în cazul baschetbalistului american Chauncey Hardy, mort aseară la Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti. Este vorba de un tânăr de 25 de ani, despre care poliţiştii au avut informaţii că ar fi fost implicat în incident. Autorităţile au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele tânărului, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Suspectul s-a predat în cursul nopţii de duminică spre luni. Potrivit declaraţiilor procurorilor, suspectul a recunoscut că l-a împins pe baschetbalist. Se pare că incidentul ar fi pornit de la o fată pe care victima a invitat-o la dans.

 


Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie. Poliţiştii au audiat 20 persoane în acest caz.

Baschetbalistul american a ajuns în comă la spital după ce a fost snopit în bătaie de doi indivizi într-un club din Giurgiu. Colegii cu care se afla în club au fost cei care au chemat imediat Ambulanţa.

Patroana echipei CSS Giurgiu acuză poliţiştii că nu şi-au făcut datoria în acest caz. Jucătorul Chauncey Hardy nu consumase alcool în barul din Giurgiu în care a fost agresat.

20 de persoane, dintre care colegi de-ai sportivului şi angajaţi ai clubului, unde a avut loc incidentul, au fost audiate până târziu în noapte. Potrivit GSP, principalul suspect face parte din clanul Butoane si este cunoscut sub porecla Gipsy.

Ambasada Americană a reacţionat în acest caz. "Ambasada SUA repudiază actele de violenţă şi urmăreşte îndeaproape cazurile în care sunt implicaţi cetăţeni americani", au transmis oficialii americani într-un comunicat de presă.

Chauncey Hardy a înscris 22 de puncte şi a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara cu Dinamo Bucureşti, câştigat de echipa sa în prelungiri, cu scorul 91-86.



×
Subiecte în articol: Chauncey Hardy Giurgiu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close