Antena 3 CNN Actualitate Cazul avocatei dispărute: Soţul neagă orice legătură cu hainele găsite la Râşnov (VIDEO)

Cazul avocatei dispărute: Soţul neagă orice legătură cu hainele găsite la Râşnov (VIDEO)

Cazul avocatei dispărute: Soţul neagă orice legătură cu hainele găsite la Râşnov <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Oct 2007   •   21:30

Noi indicii în cazul avocatei dispărute în urmă cu mai bine de o lună din Braşov. Anchetatorii au descoperit luni haine pline de sânge şi poze ale Elodiei Ghinescu, într-o prăpastie dintre Poiana Braşov şi Râşnov. Probele au fost găsite la 10 kilometri de Poiana Braşov. Poliţiştii au scos la iveală o uniformă de poliţist şi câţiva metri mai încolo, feţe de pernă şi un bilet de avion pe ruta Dubai - Bucureşti. Imediat au extins cercetările în speranţa că vor găsi şi corpul avocatei. Uniforma a fost trimisă către un laborator pentru a vedea dacă sângele este cel al femeii. Anchetatorii cred că ofiţerul Cristian Cioacă şi-a omorât soţia.

Anchetatorii cred că ofiţerul Cristian Cioacă şi-a omorât soţia. Cioacă se află în concediu până miercuri dar el a declarat că nu crede că nu se va întoarce în această săptămână la serviciu pentru că se simte foarte slăbit şi stresat.

Poliţiştii au examinat toată zona dintre Braşov şi Argeş, în căutarea trupului avocatei dispărute. Oamenii legii au adus şi câini. Poliţiştii presupuneau că Cioacă ar fi putut abandona acolo cadavrul Elodiei Ghinescu.

Procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmăriri penale şi Criminalistică de la Parchetul ÎCCJ, a declarat că nu vor fi luate măsuri împotriva poliţistului Cristian Cioacă. Iacob a relatat că unele obiecte găsite în râpă erau la vedere, iar altele nu şi că este vorba de o pereche de pantaloni şi o cămaşă de poliţist, de cărţi de alte obiecte, printre care şi o factură a unor lucruri cumpărate în Dubai.

Marius Iacob nu a confirmat însă că pe obiectele găsite ar fi pete de sânge, precizând că tot ceea ce s-a găsit în râpa din Braşov va fi trimis la Bucureşti pentru expertizare. Urmele au fost găsite de un câine condus de un jandarm braşovean.

La rândul său, poliţistul Cristian Cioacă, soţul Elodiei Ghinescu, suspectat că ar fi omorât-o pe femeie a declarat: "Nu pot să vă spun nimic. Eu nu am nici o treabă în circul ăsta care se-ntâmplă prea urât. Totul este prea ostentativ. Nu mai ştiu ce să cred". Întrebat dacă hainele găsite în râpă sunt ale lui, Cioacă a spus doar: "Nu am nici o treabă cu asta".

Criminaliştii au apelat la scafandri pentru căutările de la barajul Vidraru. Erau aproape siguri că aici poliţistul Cristian Cioacă şi-ar fi aruncat soţia moartă.

Poliţistul Cristi Cioacă a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie. Potrivit anchetatorilor şi declaraţiilor unui martor chemat de către aceştia la faţa locului, în apartamentul lui Cioacă au fost găsite urme de sânge pe pereţii şi covorul din dormitorul celor doi soţi, precum şi pe uşa din hol.

Poliţistul, suspectat de omor calificat, a fost eliberat după ce ordonanţa de reţinere pe numele lui a expirat. Atunci, poliţistul a fost supus testului poligraf, rezultatul relevând "un comportament disimulat", în sensul că răspunsurile lui la întrebările din cadrul testului "nu erau răspunsurile standard date de o persoană care nu avea nimic de ascuns".

HAINE PLINE DE SÂNGE - NOILE DOVEZI ALE CAZULUI:

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close