Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant la Făgăraş: Tânără înjunghiată, violată şi incendiată în propria casă de un recidivist (VIDEO)

Caz şocant la Făgăraş: Tânără înjunghiată, violată şi incendiată în propria casă de un recidivist (VIDEO)

Caz şocant la Făgăraş: Tânără înjunghiată, violată şi incendiată în propria casă de un recidivist (VIDEO)
09 Aug 2010   •   20:52

O crimă oribilă atrage din nou atenţia asupra lacunelor din sistemul judiciar românesc. O studentă de 21 de ani a fost torturată şi ucisă în propriul dormitor de un recidivist eliberat condiţionat. Bărbatul nu era considerat periculos, deşi a mai fost acuzat de de vătămare corporală şi violare de domiciliu.

A omorât-o ca să nu-l pârască. Asta le-a spus anchetatorilor suspectul de 28 de ani. Daniel Iordan a spus că iniţial a vrut doar să fure. A ales casa întâmplător, pentru că avea un geam deschis la parter. A fost surprins de fată în timp ce cotrobăia prin camere.

Bărbatul a dat detalii infioratoare despre chinurile la care şi-a supus victima. Pentru că ţipa, a decis să o omoare. A spart uşa dormitorului în care fata se refugiase. A înţepat-o cu un cuţit, a violat-o şi apoi i-a dat foc. Tânăra  respira când criminalul a învelit-o într-o pătură şi i-a dat foc.

Bărbatul a lăsat-o să ardă de vie şi a ieşit din casă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Când a fost găsit, trupul fetei era parţial carbonizat.

Focul n-a şters urmele, aşa cum şi-ar fi dorit bărbatul de 28 de ani. Criminaliştii au aflat imediat cine este. Îl aveau în baza de date: Daniel Iordan, zis Spiderman.

În urmă cu 5 ani, Daniel a fost arestat după ce a intrat în casa unei vecine pe care a atacat-o. Are la activ mai multe furturi şi a mai fost acuzat şi de vătămare corporală şi violare de domiciliu. A fost eliberat condiţionat din puşcărie în 2008.



Observator


×
Subiecte în articol: crima viol Fagaras
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close