Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător în București: O fată de 14 ani a fost violată timp de 5 ani de un bărbat de 33 de ani, cu acordul părinților

Caz revoltător în București: O fată de 14 ani a fost violată timp de 5 ani de un bărbat de 33 de ani, cu acordul părinților

masina de politie facebook
Părinții ar fi acceptat abuzurile asupra fiicei lor pentru că bărbatul îi întreținea | Sursă foto: Facebook
de Bogdan Borza    |    08 Aug 2024   •   16:30

O fată care are acum 14 ani a fost violată de un bărbat de 33 de ani, chiar cu acordul părinţilor ei. Deşi ştiau că abuzurile durează de 5 ani, aceştia nu au intervenit. Mai mult decât atât, au şi primit bani de la violator.

La data de 26.04.2024, polițiștii din cadrul Secției 24 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2019-2024 o minoră, în prezent în vârstă de 14 ani, a întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu un bărbat în vârstă de 33 de ani, la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit unor informații neoficiale, în urma cercetărilor s-ar fi stabilit că, în aceeași perioadă, părinții fetei l-au lăsat pe bărbat să o violeze. 

Părinții ar fi căzut de comun acord ca bărbatul să locuiască împreună cu ei și cu minora. Cei doi știau că suspectul va întreține relații sexuale, prin constrângere, cu minora și au acceptat.

Mai mult decât atât, părinții fetei știau că bărbatul în vârstă de 33 de ani întreținea relații sexuale cu fiica lor de când ea avea vârsta de 9 ani.

Aceștia ar fi acceptat abuzurile asupra fiicei lor pentru că bărbatul îi întreținea.

În urma sesizării polițiștilor, minora a fost luată de către DGASPC, iar părinții și abuzatorul au fost duși la Sediul Secției 24 de Poliție din București.

×
Subiecte în articol: fata violata București minora parinti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close