Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Dragomir, tatăl fetei omorâte de şoferul drogat: "Pentru mine, el e nevinovat. Părinţii sunt adevăraţii vinovaţi"

Cătălin Dragomir, tatăl fetei omorâte de şoferul drogat: "Pentru mine, el e nevinovat. Părinţii sunt adevăraţii vinovaţi"

Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise în accidentul de la Vama Veche, spune că simte presiuni din partea autorităţilor legate de acest caz. Totodată, bărbatul a mai declarat, la Antena 3 CNN, că el consideră că adevăraţii vinovaţi în această tragedie sunt părinţii lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a condus drogat.

tata fata moarta accident vama veche
"Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci" | Tatăl fetei ucisă în accidentul din Vama Veche spune că tânăra era bursieră şi tocmai luase carnetul Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   13:53

"Eu, dacă l-aş avea pe tânărul acesta şofer, credeţi-mă, nu l-aş atinge cu un deget! Pentru mine, el este un nevinovat. Până în momentul în care a consumat, a fost vinovat, pentru că a luat cu bună ştiinţă ce a consumat. După ce a consumat, pentru mine, unul, este nevinovat. Nu a fost el. Eu judec. Părinţii sunt adevăraţii vinovaţi", a declarat, la Antena 3 CNN, Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise în accidentul de la Vama Veche.

Totodată, bărbatul precizează că simte şi presiuni din partea autorităţilor în acest caz.

Citeşte şi: Filmul protejării beizadelei care a luat viaţa a doi tineri în 2 Mai. Tatăl fetei ucise: "Nu am fost contactat de Poliţie | Cine a greșit trebuie să plătească"

"Simt că se fac nişte presiuni, simt că se invocă anumite... se ajunge până la nivel politic", mai spune bărbatul. 

Acesta a mai spus că i s-a transmis din partea autorităţilor că va avea detalii despre ceea ce s-a întâmplat doar dacă îşi angajează avocat.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close