Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Chelu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la judecarea recursului

Cătălin Chelu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la judecarea recursului

Cătălin Chelu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la judecarea recursului
Foto: Financiarul
04 Ian 2011   •   11:14

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost transportat, marţi dimineaţă, la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce se judeca cererea sa de eliberare din arest. Curtea de Apel Bucureşti a amânat termenul pentru 11 ianuarie.

Cătălin Chelu a fost arestat pe 14 decembrie 2010, în urma unui scandal privind o presupusă tentativă de mituire a chestorului Dan Valentin Fătuloiu, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Ulterior, acesta a fost trimis în jduecată alături de alte trei persoane.

Cătălin Chelu a contestat la Curtea de Apel decizia Tribunalului Bucureşti privind judecarea sa în stare de arest. Adus la instanţă pentru judecarea acestei cereri, lui Chelu i s-a făcut rău, astfel că a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Corodonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru Mediafax, că acesta a fost luat cu o ambulanţă după ce i s-a făcut rău din cauza problemelor mediclae de care suferă, el fiind cunoscut ca diabetic.

În urma incidentului, magistraţii Curţii de Apel Bucureştri au amânat judecarea recursului pentru 11 ianuarie.

Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Miza mitei de la Ministerul de Interne au fost cele 41 de dosare în care Chelu era cercetat pentru evaziune fiscală.

Vezi aici acuzaţiile care i se aduc lui Cătălin Chelu

Iniţial, Cătălin Chelu i-a promis secretarului de stat  Valentin Fătuloiu un milion de euro, potrivit procurorilor DNA. Suma urma să fie folosită pentru ca Fătuloiu să împiedice cercetarea lui Chelu în cauze penale.

Cuantumul a fost schimbat la întâlnirea din 12 noiembrie, scăzând la 12 mii de euro şi bunuri in valoare de 270 de mii de euro.

×
Subiecte în articol: Catalin Chelu spital recurs
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close