Antena 3 CNN Actualitate Câştigătorul marelui premiu de la Loto lucrează în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor

Câştigătorul marelui premiu de la Loto lucrează în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor

Câştigătorul marelui premiu de la Loto lucrează în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor
09 Iun 2009   •   16:52

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, este angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Omul nu doreşte ca numele său să fie dezvăluit.

"Este vorba despre un lucrător al unei unităţii a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Ştiu că informaţia este destul de vagă, dar omul doreşte discreţie şi este şi normal să fie aşa. Are 50 de ani şi este necăsătorit. Mai multe nu vă pot declara, persoana nu vrea să îşi facă identitatea cunoscută", a declarat Viorel Zaharia, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Viorel Zaharia, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului oficial al Loteriei Române, biletul câştigător a fost jucat la o agenţie din Galaţi. Însă nu la una oarecare, ci la aceeaşi care a mai făcut fericit un jucător la categoria I şi anul trecut.

Duminica aceasta, numerele extrase la Loto 6/49 au fost 15, 44, 19, 7, 37, 30, iar pe biletul câştigător, în valoare de 15,7 lei, s-au jucat trei variante simple şi un număr la Noroc.

Numărul Noroc extras duminică a fost: 3418705.

Ultima dată, potul cel mare a fost câştigat în decembrie, anul trecut şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a înregistrat, însă, în ianuarie 2008. Aproape 12,5 milioane de euro au fost câştigate atunci de un jucător din Capitală.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close