Antena 3 CNN Actualitate Echipa Basarabia a câştigat cooking show-ul de Ziua Naţională a României de la Antena 3

Echipa Basarabia a câştigat cooking show-ul de Ziua Naţională a României de la Antena 3

Andreea Ştefan
1 minut de citit Publicat la 17:53 01 Dec 2021 Modificat la 21:46 01 Dec 2021
reteta-parjoale-hrisca-maria-coman-lidia-fecioru-echipa-basarabia-738883
Sursa foto: Antena 3

Cele patru echipe care au intrat în competiţia culinară au luptat pentru o cauză nobilă: fiecare dintre ele a susținut o şcoală din regiunile istorice, iar cea câștigătoare va fi modernizată la cele mai noi standarde.

Juraţii, Lavinia Goste, Răzvan Popescu şi Antonio Passarelli au avut o sarcină grea, pentru că toate echipele au promis nu doar preparate delicioase, dar şi un spectacol pe cinste.

Maria Coman și Lidia Fecioru au gătit ”pârjoale cu hrișcă”, iar jurații au fost extrem de impresionați de preparat.

Fiecare echipă a luptat pentru o cauză nobilă: fiecare dintere ele a susținut o şcoală din regiunile istorice, iar cea câștigătoare va fi modernizată la cele mai noi standarde.

Pentru că este o zi în care românii de pretutindeni îşi simt intens apartenenţa la acelaşi neam, luptăm azi şi pentru o şcoală din Republica Moldova. Echipa Basarabiei, formată din Maria Coman, Lidia Fecioru şi Vali Crăciunescu gătesc pentru a-i impresiona pe juraţi şi a ajuta gimnaziul din comuna Camenca, raionul Glodeni. Inaugurată în 1966, a primit numele unui sustinător al Românismului, Vasile Coroban. 

Rețetă ”pârjoale cu hrișcă” gătită Maria Coman și Lidia Fecioru, echipa care reprezintă Basarabia

Ingrediente pârjoale cu hrișcă:

1. Carne tocata

2. Hrișca 

3 . Ceapa

4 morcov

5. Usturoi 

6. lapte 

7. 2-3 felii de pâine 

8.100gr de unt

9. Sare , piper după gust

Hrișca o prăjim un pic, înainte de a o pune la fiert. Proporția este 1/3 apa.

×
x close