Antena 3 CNN Actualitate Casa Regală a României, zguduită de un scandal de proporţii. Reacţia exclusivă a reprezentanţilor Regelui Mihai

Casa Regală a României, zguduită de un scandal de proporţii. Reacţia exclusivă a reprezentanţilor Regelui Mihai

casa.jpg
Foto: familiaregala.ro
29 Dec 2015   •   17:12

Scandal fără precedent în jurul Casei Regale a României. O jurnalistă cunoscută ca fiind monarhistă, Roxana Iordache, scrie pe facebook că Regele Mihai este izolat şi că toate mesajele semnate de Majestatea Sa ar fi false.

"Nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. scrie jurnalista Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea."

Mai mult, jurnalista spune că regele nici măcar nu mai ştie ce se întâmplă în ţară, pentru că "e distrus din pricina stării de sănătate a Reginei Ana, fără de care e pierdut".

Avocatul Casei Regale a reacţionat, în exclusivitate pentru Antena 3:

"Majestatea Sa Regele este profund indignat de acuzaţiile de formulate la adresa sa şi a familiei sale, potrivit cărora mesajele sale nu ar fi semnate şi nu ar porni de la Majestatea Sa. Aceste acuzaţii sunt cu totul false şi foarte grave. Din acest motiv, în următoarele zile, Majestatea Sa a împuternicit pe avocaţii săi să înceapă o acţiune judiciară împotriva persoanei care a formulat aceste acuzaţii."



×
Subiecte în articol: casa regala Regele Mihai I
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close