Antena 3 CNN Actualitate Casa Poporului nu are încă nas de summit-ul NATO (VIDEO)

Casa Poporului nu are încă nas de summit-ul NATO (VIDEO)

Casa Poporului nu are încă nas de summit-ul NATO <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Iul 2007   •   19:22

Spaţiu foarte mare, dar prost compartimentat şi fără sonorizare. Asta cred organizatorii summitului NATO care anul viitor va avea loc în România la Palatul Parlamentului. Partea română s-a angajat ca până în noiembrie la următoarea inspecţie să rezolve toate problemele. Timp de două zile oamenii NATO au inspectat Palatul Parlamentului din pivniţă şi până la ultimul etaj. I-a impresionat clădirea, dar i-a nemulţumit acustica sălilor.

?Nu este foarte bine din punct de vedere al compartimentării, precizează cei care organizează summit-ul şi care deja au experienţa organizării unor evenimente de acest gen la Istanbul şi la Praga în anii trecuţi. De asemenea, se pare că e o problemă şi cu sonorizarea unor încăperi mari, cum este Sala Unirii?, susţine Georgeta Ionescu, secretarul general al Camerei Deputaţilor.

Când au venit oamenii NATO le-au dat românilor o listă de cereri care trebuie rezolvate până în noiembrie. În primul rând, au cerut ca în pricipala sală de conferinţe să fie aşezată o masă rotundă cu 60 de locuri, dar şi 200 de fotolii pentru asistenţi. În total, au cerut să fie amenajate 12 săli de conferinţe şi 150 de birouri de lucru.

La Summit-ul de anul viitor sunt aşteaptaţi peste 2500 de delegaţi din cele 49 de state. Acestora li se vor adăuga peste 1500 de jurnalişti. Participanţii vor fi găzduiţi în 18 hoteluri de patru şi cinci stele. Conferinţe nu se vor ţine doar la Palatul Parlamentului. Palatul Cotroceni, Muzeul Naţional de Artă precum şi Ateneul Român vor găzdui şi ele evenimente în calendarul summit-ului.  

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close