Antena 3 CNN Actualitate Casă făcută scrum în Capitală, din cauza unui sistem electric improvizat

Casă făcută scrum în Capitală, din cauza unui sistem electric improvizat

Casă făcută scrum în Capitală, din cauza unui sistem electric improvizat
27 Noi 2009   •   11:35

O casă s-a făcut scrum joi noapte în Bucureşti. De vină pare să fie chiar proprietarul care folosea un sistem improvizat pentru a avea curent electric. La faţa locului au intervenit trei autospeciale, însă pompierii nu au mai putut salva mare lucru.

După ce angajaţii de la RENEL l-au lăsat fără curent electric, proprietarul a fost nevoit să folosească mai multe generatoare, care funcţionau pe bază de benzină. Când nici acestea nu au mai funcţionat, s-a dus cu o lumânare să vadă dacă nu cumva au rămas fără combustibil. Neatenţia acestuia a dus însă la izbucnirea incendiului. Casa a ars din temelii.

Pagubele se ridică la câteva zeci de mii de euro. Focul a cuprins toată clădirea, care are aproximativ 200 mp, iar pompierii, care au intervenit prompt cu ajutorul a trei autospeciale, nu au mai putut salva mare lucru.

Un alt incendiu s-a produs în sectorul 3 al Capitalei, la o clădire dezafectată. Se pare că flăcările au izbucnit din cauza unor persoane fără adăpost care îşi fac veacul prin zonă. Clădirea a mai ars şi anul trecut, din aceleaşi motive.

Antena 3

×
Subiecte în articol: incendiu Bucuresti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close