Antena 3 CNN Actualitate Casă de vacanţă din apropiere de Baia Mare, distrusă de flăcări

Casă de vacanţă din apropiere de Baia Mare, distrusă de flăcări

Casă de vacanţă din apropiere de Baia Mare, distrusă de flăcări
11 Oct 2009   •   13:33

Au pierdut agoniseala unui an întreg în doar câteva minute. Li s-a întâmplat unor oameni din localitatea Bozovici, după ce un incendiu a izbucnit în depozitul în care tineau nutreţul pentru iarna. La fel de ghinionist a fost şi un maramureşean, căruia i-a ars în întregime casa de vacanţă. Incendiu noaptea trecută şi într-un imobil din Capitală. Un apartament a fost aproape complet distrus. Focul a pornit, cel mai probabil, de la o ţigară uitată aprinsă.

Primul incendiu a izbucnit în apropierea unei gospodării din localitatea cărăşană Bozovici. Focul a cuprins iniţial doar una dintre claiele de fân aflate în depozitul de furaje. Flăcările s-au extins apoi cu repeziciune. În doar câteva minute, totul a fost distrus. În prag de iarnă, oamenii sunt acum nevoiţi să cumpere din nou hrană pentru animalele din gospodărie.

Tot în urma unui incendiu, o familie din Baia Mare a rămas fără casa de vacanţă din localitatea maramureşeană Băiţa. Pompierii, alertaţi de vecini, au intervenit cu mai multe autospeciale pentru ca incendiul să nu se extindă la casele din apropiere.

Se pare că aici focul a fost pus intenţionat. Proprietarii foloseau căsuţa doar când veneau la muncă la vie şi din acest motiv imobilul nu era conectat la reţeaua electrică.

Incendiu noaptea trecută şi în sectorul 3 al Capitalei. Focul a distrus aproape complet un apartament situat la etajul şase al unui imobil. Una din cele trei camere ale apartamentului a ars în totalitate. Pompierii au reuşit în schimb să-l salveze pe proprietarul care se refugiase în balcon de teama flăcărilor. Bărbatul a fost transportat la spital şi este acum în afara oricărui pericol.

Antena 3

×
Subiecte în articol: incendiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close