Antena 3 CNN Actualitate Cârnaţi de Pleşcoi şi vin Pietroasele la Festivalul mărcilor înregistrate buzoiene

Cârnaţi de Pleşcoi şi vin Pietroasele la Festivalul mărcilor înregistrate buzoiene

Cârnaţi de Pleşcoi şi vin Pietroasele la Festivalul mărcilor înregistrate buzoiene
20 Oct 2007   •   16:46

Festivalul mărcilor înregistrate buzoiene, ajuns deja la cea de-a treia ediţie, a început aseară pe platoul din centrul oraşului. Produsele care i-au consacrat pe buzoieni chiar şi peste hotare, vinul de Pietroasele, cârnaţii de Pleşcoi şi covrigii de Buzău vor fi timp de trei zile la loc de cinste.

Centrul Buzăului este învăluit în acest sfârşit de săptămână de mirosulul grătarelor şi de muzică. Prima tentaţie a buzoienilor dornici de distracţie au fost cârnaţii de Pleşcoi. Standurile carmangeriilor din Pleşcoi au fost luate cu asalt de clienţi, care şi-au făcut provizii şi pentru acasă. Pentru a stinge iuţeala cârnaţilor de Pleşcoi s-a dat cep şi la butoaiele cu vin. Singura dilemă a buzoienilor a fost dacă să aleagă tulburelul proaspăt ieşit din prese sau un vin vechi.

Sărbatoarea mărcilor înrgistrate din Buzău va ţine până duminică seara. Distracţia va fi completată de ansambluri de muzica populară, dar şi de trupele Compact, Activ, Pasarea Colibri. În ultima seară, este asteptată sa concerteze trupa suedeză Rednex.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close