Omul de afaceri Silviu Prigoană a murit, marți, într-un restaurant din Bran. Acesta era la masă, când i s-a făcut rău. Prigoană a fost resuscitat de medici, dar nu a mai putut fi salvat.
Potrivit informațiilor obținute de Antena 3 CNN, în jurul orei 14:15-14:30 a fost apelat numărul de urgență 112, legat de un bărbat inconștient aflat într-un restaurant din Bran.
Un echipaj SMURD a ajuns prima oară la restaurantul respectiv și a constatat care Silviu Prigoană era în stop carido-respirator. Echipajul de pe ambulanța SMURD l-a resuscitat și a cerut ajutor de la Ambulanța cu medic de la Brașov.
Aceasta a ajuns la fața locului, medicii l-au resusictat din nou până la 15:39 până au declarat decesul.
Stopul cardiac ar fi fost cauzat de un ,,bol alimentar". Prigoană înecându-se cu o bucată de mâncare, însă la finalul resuscitării, medicul nu a constatat că ar fi semne de asfixiere.
Prigoană avea probleme cu inima, a avut stenturi la inimă și în fiecare an se ducea la cardiologie în Germania pentru control.