Antena 3 CNN Actualitate Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Vâlcov în Guvernul Dăncilă

Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Vâlcov în Guvernul Dăncilă

o_1c55gj18pkqdnjci484vcdvl8.jpeg
foto: Agerpres
31 Ian 2018   •   09:06

Analistul economic Radu Soviani comentează pe blogul său numirea lui Darius Vâlcov în funcția de consilier de stat în Guvernul Dăncilă.

"Nu sunt decat doua explicatii ale acestei decizii:

- O confirmare suplimentaria a mizei modificării codului fiscal si intregii tevaturi cu contributii mutate, impozit pe venit global, etc. Ar fi a treia consecutiva dovedita de noul cabinet dupa numirea lui Viorel Stefan ca vicepremier fara portofoliu si dupa includerea in programul de guvernare a frazei pe care eu semnalat-o pentru prima data, inserata in programul de guvernare si anume: Prin introducerea planurilor de conformare de la un anumit moment dat, astfel încât toate companiile să aibă asigurat un cadru predictibil pentru viitor, fără a exista teama că anumite greșeli din trecut vor mai putea apăsa asupra activității ulterioare.

- Liviu Dragnea este capcanat prin Darius Valcov. Liviu Dragnea trebuie sa stie ca Darius Valcov nu este o victima a statului paralel, din moment ce el si-a recunoscut vinovatia si a propus chiar un acord de recunoastre a vinovatiei procurorilor DNA. El este o persoana ,,prinsa” de stat, care a initiat un acord de recunoastere a vinovatiei (respins de DNA pentru a cauta si alti infractori, pe care, drace, nu i-a mai gasit). Paralel sau nu".

Continuarea, pe soviani.com.

 

×
Subiecte în articol: Darius Valcov
Parteneri
x close