Antena 3 CNN Actualitate Cântăreț arestat după ce și-a bătut amanta în mașină, în apropierea unei benzinării din București

Cântăreț arestat după ce și-a bătut amanta în mașină, în apropierea unei benzinării din București

Un cântăreţ de muzică de petrecere a fost arestat preventiv, după ce şi-a snopit în bătaie amanta, în timp ce se aflau în mașină, în apropierea unei benzinării din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2024   •   18:15

Norocul femeii a fost că în momentul atacului erau în apropierea unei benzinării și a reușit să ceară ajutorul unui angajat, care a sunat la Poliţie.

Imediat după ce a scăpat din mașina atacatorului, femeia a fugit. Bărbatul de 23 de ani ar fi bruscat-o în repetate rânduri pe femeia de 27 de ani. 

"La data de 24 mai 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 23 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 23 mai 2024, Secția 18 Poliție a fost sesizată de către un angajat al unei stații peco, despre faptul că o femeie ar fi solicitat ajutor, după care ar fi plecat.

Polițiștii au demarat cercetările din oficiu, fiind identificată victima în cauză și au stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 27 de ani, care ar avea o relație cu un bărbat, existând suspiciuni că aceasta ar fi agresată fizic de către bărbat.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 23 mai a.c., în jurul orei 05.00, în timp ce se aflau în proximitatea unei benzinării, din Sectorul 5, în urma unui conflict, bărbatul ar fi bruscat-o, în repetate rânduri, pe femeia de 27 de ani și ar fi agresat-o, provocându-i suferințe fizice.

De asemenea, în cursul zilei de 24 mai a.c., bărbatul în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost depistat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 25 mai a.c., față de acesta a fost dispusă măsura arestului la domicilu, pentru 30 de zile.

Ulterior, la data de 31 mai a.c., măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile", se arată în comunicatul Poliției. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: cantaret arestat bătaie iubita București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close