Antena 3 CNN Actualitate Cantacuzino ia cheile de la Hanul lui Manuc

Cantacuzino ia cheile de la Hanul lui Manuc

Cantacuzino ia cheile de la Hanul lui Manuc
01 Apr 2007   •   18:49

Noul proprietar va semna luni procesul de predare-primire, cu reprezentanţii statului. Ce a găsit Şerban Cantacuzino la han? Cuiere smulse din perete, adăposturi pentru boschetari, şi gândaci în bucătărie. O mizerie de nedescris. După 9 ani de procese, Şerban Cantacuzino a recuperat Hanul lui Manuc. ?Am de gând să chem poliţia să facă cercetări. Obiectul este al societăţii dar s-a furat din imobilul meu? , susţine Şerban Cantacuzino, prorietarul hanului.

Acum vrea să schimbe hanul cu totul. Când va fi redeschis va fi cu totul şi cu totul diferit faţă de trecut. Termen de comparaţie este pentru Şerban Cantacuzino o masă luată la han acum câţiva ani, când era simplu client. ?Am fost invitat la o friptură la Manuc. Nu am fost încântat. Servirea nu a fost tocmai elegantă? , susţine Şerban Cantacuzino.

Planurile moştenitorului sunt mari. Pentru că Manuc întemeietorul, a fost armean, a trăit în Rusia, Turcia şi Romînia, mâncarea va fi atât turcească, rusească cât şi tradiţional românească. Cam două milioane de euro costă reabilitarea Hanului. Pentru reparaţii, monumentul va fi închis cel puţin un an.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close