Antena 3 CNN Actualitate Când va avea loc referendumul pe tema definirii căsătoriei

Când va avea loc referendumul pe tema definirii căsătoriei

o_1bap9th97548pn01v7l1f4n1j618.jpg
Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    09 Mar 2017   •   09:30

Preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat că referendumul pe tema definirii căsătoriei în Constituţie ca uniune între bărbat şi femeie ar putea fi organizat la sfârşitul lunii mai, iar o propunere în acest sens va fi făcută partidelor politice.

"(...) Vom veni cu o propunere către partidele politice de a accepta organizarea referendumului în ultima decadă a lunii mai. Şi cred că acest lucru va fi acceptat. Trebuie să ne exprimăm voinţa şi dorinţa de a apăra familia şi de a-i apăra pe copiii noştri”, a declarat, miercuri seara, Mihai Gheorghiu.

De asemenea, medicul Pavel Chirilă, prezent la o conferinţă pe această temă, consideră că, în prezent, “se lucrează pentru a se distruge identitatea de gen a omului” şi că Biserica încearcă să apere normalitatea.

“În toată Europa vedem băieţi în fustiţe şi fetiţe în pantaloni, vedem certificate de naştere care au trei căsuţe: masculin, feminin şi neutru. Este o luptă acerbă pentru a distruge identitatea de gen a persoanei. În momentul în care este distrusă, cu acel om poţi să faci orice. Noi vrem să apărăm normalitatea, am ajuns în secolul în care normalitatea trebuie apărată”, a declarat medicul Pavel Chirilă.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: referendum biserica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close